Norske olie aktier er nogle af de mest populære aktier her i Danmark og det er der da også god grund til. For når du køber olie aktier, så investerer du i norske virksomheder som arbejder med olie som deres hoved forretning og hvis der er noget vi bruger meget af her i verden, så er det olie. 

Vi har derfor lavet en samlet liste til dig med nogle af de bedste og mest populære olie norske olie aktier, som du bør undersøge nærmere og se om det er noget du vil investerer i. Hvis du spørger mig så kommer olie til at være vores primære energi over de næste mange år, indenfor vi kan gå over til grøn energi fra for eksempel vind eller sol.

Se listen herunder og bliv klogere på hvilke norske olie aktier der er spændende her i 2023.

Bedste norske olie aktier 2023

  • Aker BP – Er en virksomhed som primært arbejder indefor udvinding og salg af olie til hele verden.
  • Equinor – Er en af Norges største energi selskaber og er en forretning der er kommet af sammenlægning af to andre virksomheder.
  • DNO – Er en virksomhed som primært arbejder indenfor gasområdet, både i form at udvinding men også i form af salg.

Bedste handelsplatform til at købe norske olie aktier 2023

Hvis du er fast besluttet på at skulle købe norske olie aktier, så er det næste step at du undersøger hvilken aktieplatform som du ønsker at bruge. Vi anbefaler enten at du bruger Etoro eller saxo investor. Det er de to mest populære handelsplatforme der er lige nu, og det er to platforme som bliver brugt af flere hundrede tusind.

Nedenunder her kan du se en liste med de bedste aktieplatforme som vi anbefaler du bruger til at købe og sælge aktier, uanset om du er professionel investor eller om du først skal til at starte din investeringsrejse.

Bedste aktieplatforme til køb af norske olie aktier

  1. eToro – Populær handelsplatform, hvor du betaler 0 kr. i kurtage på aktiehandel
  2. SaxoInvestor – Dansk handelsplatform med stort udvalg af norske olie aktier

Vi hos findnorskeaktier.dk anbefaler til hver en tid du bruger etoro som din handelsplatform. Det gør vi af flere forskellige årsager, det er den platform som har været her længst og derfor har de også haft mere tid end deres konkurrenter til at finpudse deres platform.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe norske olie aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
4.8/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du norske olie aktier

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første norske olie aktier. 

For at finde norske olie aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine norske olie aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

norske grønne aktier