Norske grønne aktier er aktier som gør sig indenfor grøn energi. Det er aktier som bliver mere og mere populære og det er da hellere ikke uden god grund. For med norske grønne aktier, gør du en forskel i at få verden til at blive til et grønnere sted og det er noget vi har brug for, for at kunne redde vores planet. 

Vi har derfor valgt at skrive et indlæg om hvorfor grønne aktier er gode og hvordan du kan investerer i de populære norske grønne aktier. Her på siden vil du kunne finde alt den viden som du behøver, for at kunne træffe den rigtige beslutning om at købe de rigtige grønne aktier.

Herunder på siden kan du se en liste med nogle af de bedste norske grønne aktier i 2023. Det en en liste som vi løbende opdatere som markedet ændre sig. du vil derfor altid kunne finde den nyeste liste indenfor de bedste grønne aktier.

Bedste norske grønne aktier 2023

  • Subsea 7 – Det er en virksomhed som primært tjener deres penge på havenergi, hvor deres ydelser også bliver brugt.
  • Scatec ASA – Er en af de største norske virksomheder indenfor solenergi. Det er en branche som jeg tror rigtig meget på, og som jeg er sikker på vi kommer til at se meget mere til.
  • Nel ASA – Er en virksomhed som primært arbejder indenfor at omdanne brint til energi. 

Bedste handelsplatform til at købe norske grønne aktier 2023

Hvis du har besluttet dig for at du vil investerer i norske grønne aktier, så skal du først beslutte hvilken platform som du vil bruge til at købe og sælge dine grønne aktier på. Vi anbefaler du bruger etoro eller saxo investor som din handelsplatform. Det er to af de bedste aktieplatforme på markedet og det er de to der er de førende indenfor branchen.

Nedenunder her har vi samlet en liste med de mest populære aktieplatforme som vi anbefaler til dig der enten skal i gang med at investere eller blot overvejer at skifte over til en anden handelsplatform.

Bedste aktieplatforme til køb af norske grønne aktier

  1. eToro – Er en af de mest populær handelsplatform, hvor du betaler 0 kr. i kurtage på aktiehandel. Det er en af de førende indenfor handelsplatforme og nogle som har været på markedet i mange år efterhånden.
  2. SaxoInvestor – Er en Dansk handelsplatform med stort udvalg af norske olie aktier. Det er det oplagte valg til dig som ønsker primært at investerer i danske aktier. 

Vi anbefaler eToro når du skal købe dine norske grønne aktier. En stor fordel ved at købe norske grønne aktier på eToro er, at udvalget af aktier når du vil fortage investering i grøn energi, så er udvalget kæmpe stort, og at du kan købe aktier til 0 kr. i kurtage.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe norske grønne aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
4.8/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du norske grønne aktier

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første norske grønne aktier. 

For at finde grønne aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine norske grønne aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

norske grønne aktier